Veganska kozmetika Lovely za vsakodnevno ličenje

Kozmetika Lovely, ki je primerna za vsak tip kože

Vsakodnevno ličenje lahko zelo obremeni kožo, če ne uporabljamo kvalitetne kozmetike. V Sloveniji je čedalje bolj popularna veganska linija kozmetike Lovely, ki je primerna za vsak tip kože. Odlikujejo jo cenovna ugodnost, enostavno nanašanje, dolga obstojnost in enostavno odstranjevanje na koncu dneva.

Lahko poletno ličenje 

Poleti naša koža potrebuje lahkotna ličila, ki ne obremenjujejo kožo in ne zapirajo por in lojnic. Na očiščeno kožo obraza in vratu tako nanašamo lahke tekoče pudre in pudre v prahu. Najbolje je, da se najprej nanese tanek sloj pudra v prahu, ki dodatno osuši mastno kožo.

Nato sledi plast tekočega pudra kozmetike Lovely, nato pa še ena tanka plast pudra v prahu. Na ta način se naš obraz tudi v vročih poletnih dneh ne bo svetil. Na trepalnice nanesemo malo maskare za oči na ustnice pa mat šminko.

Temnejše ličenje za večerne zabave

Za večerne izhode si privoščimo temnejši makeup kozmetike Lovely, kjer kombiniramo maskaro, črno črtalo za veke in živo rdečo šminko. Na lica s čopičem v lepi liniji nanesemo tudi malo rdečila za lica ter ga malo zabrišemo s pomočjo prstov.

Video: Lovely bronzer – Milky Chocolate Bronzer

Z zabrisanim rdečilom niso vidne nenaravne črte od prevelike količine ličila. Veganska kozmetika Lovely ima na voljo tudi različne temne odtenke laka za nohte, ki ga enostavno barvno uskladimo z našimi oblačili.

Računanja plodnih dni s pomočjo lekarniškega ovulacijskega testa

Ali veste da je poleg računanja plodnih dni in spremljanja telesnih znakov ovulacije, je priporočljivo, da par dodaja prehranska dopolnila v prehrano vsaj tri mesece pred začetkom truda za zanositev. Več si preberite v članku “Enostavno računanje plodnih dni in hitra zanositev“.

Bolj opazno zimsko ličenje

Pozimi so bolj primerna temnejša ličila, ki jih nudi kozmetika Lovely v temnih rjavih, sivih in črnih tonih. Veke tako začrtamo s črnim črtalom, nato pa nanesemo še senčila v temnejših odtenkih. Lica namažemo z rdečilom Lovely, ustnice pa poudarimo z mat ali sijočo tekočo šminko. Nohte pobarvamo v kombinaciji živih in temnih odtenkov, saj tako pridejo prsti še posebej do izraza.

Odpravljanje nepravilnosti na obrazu in nohtih

Nepravilnosti v obliki pigmentacije, zamašenih por, madežev, mozoljev, ogrcev ali lomljivih nohtov je možno postopoma odpraviti. Na obraz na primer redno vsaj enkrat tedensko nanašamo masko kozmetike Lovely, da očistimo obraz nečistoč. Nadalje kožo tudi redno vsakodnevno temeljito očistimo ter odstranimo ličila. Tako preprečimo nastanek mozoljev. Nepravilno pigmentacijo in madeže po obrazu prekrijemo s kombinacijo tekočega pudra in pudra v prahu. Na lica pa nanesemo malce rdečila, da preusmerimo pogled od mest z nepravilnostim.

Lomljivi nohti

Lomljivi in krhki nohti so težava skoraj vsake ženske. Lomljivost je moč odpraviti s pomočjo Lovely utrjevalca nohtov, ki neguje šibke in razcepljene nohte. Utrjevalec vsebuje tudi UV filter za preprečitev razbarvanja in rumenenja nohtov.

Članki iz iste kategorije: