Uporaba Revolution Skincare izdelkov za pravilno nego obraza

Revolution Skincare z naravnimi izvlečki

Lepo in sijočo kožo dobimo samo z dosledno vsakodnevno nego obraza. Dosledna vsakodnevna uporaba izdelkov  Revolution Skincare  z naravnimi izvlečki poskrbi za pravilen ph kože. Koža z redno uporabo postane sijoča in brez pomanjkljivosti.

Temeljita globinska nega obraza

Vsako jutro in vsak večer morate pravilno odstraniti nečistoče z obraza. Na ta način preprečite mašenje por in nastanek mozoljev in aken. Pomembno je, da izdelki, kot so iz linije Revolution Skincare, ne porušijo naravnega ph-ja kože.

Kože ne smejo dražiti ali povzročati alergijskih reakcij. Posebna prednost kozmetične linije Revolution Skincare  je tudi v tem, da vsebuje samo zelišča in sestavine, ki kožo pomirijo, negujejo in vlažijo. 

Različne vrste čistilnih sredstev in tonikov

Prek spleta lahko kupite različne vrste čistilnih sredstev različnih znamk in cenovnih razponov. V kolikor iščete cenovno ugodno, a vseeno zanesljivo kozmetično linijo, izberite izdelke Revolution Skincare za nego obraza.

Revolution Skincare Aloe Vera

Namesto miceralne vodice uporabite raje čistilni tonik za odstranjevanje ličil. Zjutraj in zvečer ga nanesite na kosem vate ter nežno odstranite nečistoče. Na ustnice nanesite tudi balzam za ustnice, ki odstranjuje tudi najbolj obstojne šminke in lipglose. Priporočljivo je, da tonik in balzam po uporabi in pred nanosom kreme za obraz, odstranite s pomočjo vode. 

Odstranjevanje obstojnih ličil

Bolj obstojna ličila je malo težje odstraniti. Ker se skušate izogniti agresivnim odstranjevalcem, za čiščenje uporabite kombinacijo izdelkov. Vzemite na primer kombinacijo Revolution Skincare tonika, čistilnega olja in gela. Vse tri izdelke nanesite z nežnim tapkanjem po obrazu.

Ne nanašajte na grobe gobice ali rokavice za piling, saj boste tako povzročili poškodbe kože. Nanesite na kose vate ali bombažne blazinice ter tapkajte, da odstranite nečistoče. V primeru občutljive kože, vse čistilne izdelke odstranite še z mlačno vodo.

Vrhunska očala

Se pred nakupom novih očal. Potem si preberite članek “Kako izbrati najprimernejša očala“.

Negovalni losjoni in kreme

Po čiščenju nanesite tudi negovalni losjon znamke Revolution Skincare ali v primeru bolj suhe kože kar nežno vlažilno kremo za obraz. Negovalni losjoni in vlažilne kreme poskrbijo za zmanjšanje rdečice in globinsko navlažijo prizadeta področja. Pomembna je vsakodnevna uporaba vsaj dvakrat dnevno. Tako je koža dodobra nahranjena in navlažena.

Uporaba serumov in primerjev

Po uporabi losjona ali vlažilne kreme nanesite tudi serum oziroma primer za obraz. Slednji poskrbi za dodatno vlaženje kože in zadržuje vlago v koži.  Serumi vsebujejo antioksidante za zaščito obraza pred škodljivimi vremenskimi vplivi. Koža po nanosu ostane mehka, prožna in sijoča.

Članki iz iste kategorije: