Prealpi klimatske naprave in toplotne črpalke

Prealpi klimatske naprave in toplote črpalke

Pomembnost ohranjanja primerne temperature znotraj našega stanovanja ali hiše je izjemnega pomena. Premrzla ali prevroča atmosfera je lahko hitro škodljiva za zdravje ljudi, živali in rastlin. Tako se moramo prepričati tudi, da se v našem domu ne nabira preveč vlage. Obenem pa želimo doseči, da nam ni nikoli preveč mrzlo ali pretoplo.

Seveda pa pri tem tudi želimo porabiti čim manj električne energije, kot je seveda možno. Prealpi klimatske naprave in toplote črpalke uporabljajo najnovejšo tehnologijo segrevanja in hlajenja priznanega Japonskega podjetje Hitachi. Z njihovimi napravami tako lahko ogrevamo ali hladimo majhne in velike stavbe ter druge objekte.

Učinkovite toplotne črpalke Yutaki

Yutaki toplotne črpalke so ene izmed najbolj učinkovitih na trgu. Temu je tako, saj so zmožne z minimalno porabo električne energije proizvesti največ toplote. Te toplotne črpalke podjetja Prealpi so do 4x bolj učinkovite pri pretvorbi zraka v toplo energijo, ki jo lahko porabimo za segrevanje vode, radiatorjev in drugih grelnih teles.

Prealpi klimatske naprave Yutaki
Prealpi toplotne črpalke Yutaki: enote – Yutaki M, Yutaki S, Yutaki S80, Yutaki S combi

Tako lahko za od 50% do 70% zmanjšamo emisije ogljika v okolje. To pa omogoča izredno učinkovit kompresor in druge električne komponente, ki so zmožne uporabiti minimalno količino električne energije za doseganje največje učinkovitosti hlajenja in gretja stanovanj, hiš in drugih objektov.

Hitrejše gretje in hlajenje s klimatsko napravo Hitachi

Podjetje Prealpi se izključno ukvarja z nudenjem klimatskih naprav od podjetja Hitachi. Temu je tako, saj spadajo v sam svetovni vrh, kar se tiče kvalitete izdelave, funkcij in porabe energije. Uporaba klime je tako brezskrbna za vsakega uporabnika, saj uporablja napredno tehnologijo, ki nadzira vlažnost v samem prostoru.

Video: Nova tehnologija klimatizacije FrostWash | Hitachi hlajenje in ogrevanje

Ta prečisti in osuši zrak v deževnem obdobju, kot ga tudi do primerne mere navlaži v sušnih mesecih v letu. Tako lahko ustvarimo idealno klimo v našem domu, ki je primerna za ljudi, rastline in živali. Prealpi ponuja klime, ki so zmožne hitro ohladiti sobo, kar je izredno uporabno, če nismo imeli možnosti tega storiti predhodno, ko nas ni bilo doma. Tako lahko brez skrbi nemudoma ohladimo večje in manjše prostore, ne da bi za to morali dolgo čakati.

Večsmerni pretok zraka v prostoru

Učinkovita razporeditev toplega ali mrzlega zraka je izredno pomembna za zagotavljanje konstantne temperature prostora. Hitachi klimatske naprave vsebujejo večsmerni 3D oziroma tri-dimenzionalni pretok zraka. Tako se same reže oziroma rešetke v klima premikajo v vse smeri. Sama loputa za pretok zraka pa tako poskrbi, da je enaka temperatura v vsakem kotičku sobe. Vse naprave, ki jih ponuja Prealpi, so skrbno izbrane in preverjene za nudenje največjega udobja in zanesljivosti vsakemu uporabniku. 

V ponudbi podjetja Prealpi imamo tako na voljo samo vrhunske naprave, kar se tiče ogrevanja in hlajenja poslovnih, osebnih in industrijskih prostorov. Več si lahko preberemo na spletni strani www.prealpi.si, kjer je možno pregledati ponudbo klimatskih naprav in toplotnih črpalk Prealpi, ali stopiti v kontakt z njihovimi vrhunskimi strokovnjaki.

Članki iz iste kategorije: