Pravo senčilo za veke ustvarja hitre in drastične spremembe videza

Paleta senčil za oči

Ste vedeli, da z nobenim drugim ličilom ne zmoremo ustvariti tako hitrega in drastičnega učinka oziroma spremembe videza kot s pravilno izbranim senčilom? Če menite, da rezultat pride povsem brez predhodne priprave, se motite. Temnookim damam na primer pristajajo skorajda vsi toni senčila. Zadetek v polno pa je paleta senčil s zlato, bronasto, zeleno ter vijolično barvo.

Rjave oči so narejene za sence v smaragdno zeleni barvi, v barvi šampanjca, primerni so tudi čokoladni in kavni toni. Za modrooka dekleta se najbolje obnesejo takšna v bronasti in biserni barvi. Za zelene oči pa so najboljša izbira senčila z nežnim pridihom vijolične barve.

Večnamenske palete s senčili

Dandanes le poredko kupimo samo eno senčilo, saj se nam precej bolj splača kupovati paletke, v katerih jih je več. Odlična izbira so večnamenske paletke, ki so sestavljene na primer iz osmih različnih odtenkov. Ustrezajo vsaki barvi oči in obrazu lahko dodajo veliko  mero luksuza. Neredko poleg senčk v paleti najdemo še podlage zanje, osvetljevalce, univerzalni bronzer in ne nazadnje še rdečilo.

Paleta senčil Revolution
Revolution paleta senčil Forever Flawless, ki vsebuje vsebuje 18 odtenkov senčil z mat in sijočim zaključkom

Če so vaše oči po velikosti majhne, se izogibajte uporabi temnih barvnih nians, pa tudi večbarvnim kombinacijam. Pogled bi namreč z njimi samo še bolj priprli. Raje uporabljajte čim bolj svetla v naravnih tonih. Za velike oči lahko uporabljate matirana, izogibajte pa se takšnim, ki se svetlikajo oziroma so biserna.

Vrsta ličil v paletki

Posamezna paleta s senčili lahko vsebuje več tipov ličil. Lahko so kremasta, bisernata in mat. Prvi tip se dokazano najbolje obnese v situaciji, ko svoje veke želimo okrasiti samo z eno barvo. Tista v gelu so na primer odlično nadomestilo tudi za črtalo.

Anastasia Beverly Hills – Paleta senčil Soft Glam

Biserne senčke se imenujejo tudi frosted sence. Vsebujejo številne bleščice in okraske. Najlepše pristajajo nekoliko mlajšim ženskam. Na zreli koži pa morda nekoliko preveč poudarijo gube. Za takšno kožo so precej bolj dobrodošla žametna senčila. Vsebujejo namreč diskreten sijaj, gub pa ne izpostavljajo. 

Mat sence so brez sijaja in našemu obrazu dajejo povsem naravni videz. Odlične so za učinkovito definiranje oči. Ne nazadnje se pogosto uporabljajo kot podlaga za druge senčke. Za najbolj dramatični videz pa so odlična izbira kovinska senčila.

S čim vse vam lahko postreže priljubljena blagovna znamka Lovely?

Če za znamko Lovely še niste slišali, je možno samo eno. Vaše poznavanje moderno zasnovanih ličil je slabo ali pa povsem nezadostno. Sicer pa je precej majhna verjetnost, da za tovrstno znamko še niste slišali oziroma videli vsaj enega njenega produkta. Morda ga uporablja kdo od vaših bližnjih, prijateljev ali znancev.

Paleta senčil Lovely
Paleta senčil Lovely – Eyeshadow Palette Nude

Znamka je v svetu znana zlasti po tem, da ves čas želi proizvajati kozmetiko najvišje kakovosti. Njihov poglavitni cilj pa je zagotovo izboljšati vsak izdelek do popolnosti ter ga obenem ponuditi po dovolj dostopni ceni.

12 ličil za senčenje oči

Med najbolj priljubljeni izdelki znamke Lovely so nedvomno paletke s senčili. Te lahko vsebujejo tudi več kot 10 različnih senčil. Eyeshadow palette nude make up je izdelek, ki na primer vsebuje kar 12 različnih ličil za senčenje oči v naravnih zemeljskih tonih. Tovrstni produkt je kot nalašč ustvarjen za vrhunsko ustvarjanje nude make up videza.

Zahtevne umetnike ličenja povsem navdušuje tudi Lovely izdelek, ki ga lahko najdete pod imenom Pastel Tropics Eyeshadow Palette. Paletka vsebuje 9 različnih odtenkov v mat zaključkih. Ti se med seboj povsem ujamejo in zabrisujejo. Izdelek se lahko uporablja za ustvarjanje tako dnevnega nežnega ličenja kot za večerno ličenje. Slednje se lahko nadgradi s temnejšimi odtenki.

Za bolj privihane trepalnice

Lovely pa je priljubljena tudi po maskarah. Ponuja kar nekaj različnih tipov špiral za trepalnice. Za učinek gostih trepalnic z učinkom privihanosti izberite maskaro Lash extension. Ima idealno oblikovano krtačko za dvig trepalnic.

Konica aplikatorja na izdelku pa je zasnovana tako, da lahko z njo dosežete še tako skrite kotičke oziroma najteže dosegljive trepke.

Izdelki za povsem preprosto nanašanje ličil

Znamka Lovely pa skrbi tudi za to, da njene produkte lahko na najbolj preprost način dajete na želeno mesto. Na voljo je na primer simpatičen komplet dveh mini gobic, ki je namenjen nanašanju kremnih ter tekočih produktov na obraz.

Mini velikost gobic je kot nalašč primerna tudi za uporabo na poti pa tudi za daljša potovanja. Gobica pa se lahko uporabi suha ali pa v mokri obliki. Idealna je za uspešno ter hitro nanašanje korektorja in še drugih tekočih ali kremnih produktov.

Članki iz iste kategorije: