Pomivanje posode v gostinskih lokalih

Profesionalni pomivalni stroj za gostinske lokale

Prav vsaka panoga – restavracije, mesarije, trgovine, sirarne, bari ter podobno – ima na področju pomivanja specifične zahteve. Vse panoge pa si vsekakor želijo doseči brezhibno čistočo ter maksimalno higieno. Sistem pomivanja mora biti torej prilagojen posamezni panogi in mora zagotoviti optimalne rezultate.

Še posebej veliko pomivanja je v gostinskih lokalih, kamor zahajajo zahtevni gostje, ki so vse bolj pozorni tudi na čistočo ter higieno. K sreči številna podjetja ponujajo raznovrstne izjemno učinkovite rešitve profesionalnega pomivanja.

Za čistočo in higieno na najvišji ravni

Profesionalni pomivalni stroji za gostinske lokale izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Pomivalna sredstva za specifične namene uporabe so razvita v posebnih laboratorijih. Vsaka komponenta, ki je vključena v proces pomivanja, mora biti kar se da maksimalno zmogljiva. Prav tako je pomembno, da so prav vse komponente med seboj odlično usklajene. Le v harmoničnem sodelovanju lahko razvijejo optimalni rezultat oziroma učinek.

Profesionalni pretočni pomivalni stroj
Profesionalni pretočni pomivalni stroj PT-XL EnergyPlus

Na trgu so na voljo profesionalni pomivalni stroji uveljavljenih proizvajalcev. So kakovostni, popolnoma zanesljivi, ekonomični, ergonomsko zasnovani ter zagotavljajo izjemno preprost način upravljanja. Izbirate lahko med manjšimi in zelo velikimi pomivalnimi stroji. Njihov skupni imenovalec je izjemna čistoča ter higiena na najvišji ravni.

Vrste pomivalnih strojev za gostinske lokale

Pri izbiri profesionalnega pomivalnega stroja za gostinski lokal lahko izbirate med številnimi vrstami. Na voljo so vam na primer podpultni pomivalni stroji, pretočni pomivalni stroji, pomivalni stroji za kuhinjske pripomočke in ne nazadnje še transportni pomivalni stroji.

Video: Kako postavimo profesionalni pomivalni stroj

Pretočni pomivalni stroj je na primer vsestranski in izjemno hiter pri popolnem pomivanju. Primeren je za večje količine posode ter pribora. Deluje brezhibno čisto.

Priprava vode za pomivanje

Pri pomivanju posode je izjemno pomembna tudi priprava oziroma mehčanje vode. Sistem za mehčanje vode je lahko vgrajen že v stroj ali pa je priključen kot zunanja naprava. Prilagojen je potrebam in kakovosti vode na lokaciji. Omogoča briljanten rezultat pomivanja ter najučinkovitejšo zaščito stroja.

Članki iz iste kategorije: