Platišča za najlepši izgled jeklenega konjička

Jeklena platišča so boljša izbira za zimski čas

Omenili smo, da so platišča iz aluminija med vsemi vrstami daleč najbolj atraktivna. Kljub temu pa so za zimski čas veliko primernejša tista iz jekla. Površino namreč lahko precej hitro poškodujejo manj primerne razmere iz okolja, kot so na primer mraz, pesek, led, sol ter podobno. Jeklo pa je v primerjavi z aluminijem v tem primeru zagotovo veliko učinkovitejša izbira.

Če vas bo pri jeklenih tovrstnih izdelkih motil predvsem neatraktiven izgled, obstajajo torej pokrovi, s katerimi platišča iz jekla lahko hitro polepšate.

Neprimerne dimenzije platišč

Platišča so na voljo za različne modele vozil. Pri izbiri morate zato še toliko bolj paziti, katero platišče boste kupili. Povsem mora namreč ustrezati vašemu vozilu. Ustreznost velikosti namreč ne nazadnje preverja tudi policija. Ob neprimerno velikem platišču vas lahko doleti kazen.

Dobrodošla pomoč dvigalke za avto

Dvigalka za avto vam lahko pride zelo prav v številnih situacijah, ki se vam pripetijo med vožnjo. Predvsem se takšen del avtoopreme uporablja na primer za menjavo gume. Če imate torej v svojem vozilu rezervno gumo, nimate pa dvigalke, boste morali poklicati strokovno pomoč. To pa vas konec koncev lahko stane kar nekaj denarja.

Dvigalka za avto vam lahko pride zelo prav
Dvigalka za avto vam lahko pride zelo prav v številnih situacijah, ki se vam pripetijo med vožnjo.

Avto dvigalka pa je zagotovo še toliko bolj dobrodošla oprema, če nimate urejene brezplačne asistence. Poleg priročne opreme morate imeti tudi znanje o tem, kako zamenjati gumo.

Nakup avto dvigalke

Na trgu vam je na voljo dvigalka za avto v številnih različicah. Predvsem bodite pozorni tudi na to, kakšna je njena maksimalna obremenitev glede na težo. Pomembno vlogo ima tudi podatek, na kakšno višino lahko z njo dvignemo vozilo. Menjava pnevmatik bo precej bolj udobna, če vam dvigalka zagotavlja višjo lego.

Članki iz iste kategorije: