Novoletna korporativna darila za vaše podjetje

Korporativna darila - torbe

V času božičnih in novoletnih praznikov pričakujejo poslovni partnerji, vaše stranke in vaši zaposleni darila in manjše promocijske izdelke, ki bodo postavljena pod umetna božična drevesa. Nova korporativna darila so lahko izdelki manjših ali večjih vrednosti, ki bodo prejemnika vedno spominjali na vas in vaše podjetje. Priporočljivo je, da imajo korporativna darila tudi poseben tisk ali vezenje z nazivom in kontaktnimi podatki vašega podjetja.

Oblačila kot korporativna darila leta 2020

Zelo učinkovita in nepozabna korporativna darila so vsekakor oblačila. Prejemniki imajo radi zastonj darila, ki imajo dolgo uporabno dobo. Izbirate lahko med promocijskim tekstilom, kot so majice s potiskom, puloverji, jakne, kape, nogavice in hlače ali pa med manjšimi izdelki kot so kape, šali, rokavice, brisače in podobno.

Korporativna darila - majice in kape
Kape CAP ROLY PANEL in majice so zelo primerna korporativna darila

Nekatera podjetja imajo za promocijo kar delovna oblačila, ki jih personalizirajo. Zaposlenim in poslovnim partnerjem tako kupijo korporativna darila, kot so delovne hlače, srajice, majice, čevlji, kape, puloverji, spodnje perilo in delovni dodatki.

Torbe in nahrbtniki za podjetja na terenu

Za podjetja, ki so veliko na terenu in želijo zgraditi večjo prepoznavnost, je priporočljivo, da za korporativna darila izberejo torbe, nahrbtnike in odeje s svojim logotipom.

Video: Bobby nahrbtnik proti kraji kot korporativno darilo

Tako tudi neznanci vidijo vaš naziv podjetja in vaš vložen trud v izdelavo promocijskih izdelkov. Ustno priporočilo je tisto, ki velikokrat pretehta pri izbiri poslovnega partnerja. S pomočjo torb, nahrbtnikov, odej in podobnih promocijskih daril boste tudi druga podjetja prepričali v sodelovanje z vami.

USB ključi in elektronski pripomočki

Odlično korporativno darilo so tudi USB ključki in elektronski pripomočki. Na USB ključek odtisnite ime podjetja, logotip in kontaktno telefonsko številko. Elektronskim pripomočkom, kot so power bank, zvočniki, vremenske postaje in slušalke pa dodajte tudi kakšno personalizirano sporočilo in voščilo. Za zveste poslovne partnerje pa kot korporativno darilo izberite tudi torbice in etuije, na katere natisnite svoje podatke.

Zakaj investirati v korporativna darila vsako leto?

V korporativna darila morate investirati del proračuna vsako leto, saj stranke in poslovni partnerji radi prejmejo kakšnen fizičen promocijski izdelek, ki jih spomni na odnos z vašim podjetjem. Investicija v darila se izplača, ker:

  • Je večja količina promocijskega materiala cenovno zelo ugodna,
  • Je fizična darila težje spregledati ali nanje pozabiti,
  • So promocijski izdelki odlična in cenovno ugodna reklama za vaš posel,
  • Pripomorejo k prepoznavnosti vaše blagovne znamke,
  • Povečajo lojalnost poslovnih partnerjev in strank,
  • Izražajo sporočilo, ki ga želite predati svetu. 

Članki iz iste kategorije:

    Brez objav.