Novi leseni vlakci za otroke vseh starosti

Leseni vlakci so narejeni iz naravnega lesa

V kolikor iščete darilo za otroke različnih starosti, izberite lesene vlakce, ki so primerni za oba spola. Prednost nakupa vlakcev je v tem, da na začetku kupite osnovni model, vsako leto pa dokupujete različne dele železnice. Tako vsako leto veste, kaj podariti najmlajšim.

Varno leseno darilo za fantke in punčke

Vse družine z majhnimi otroci želijo imeti zdrave in varne igrače, ki jih otrok lahko brezskrbno uporablja brez nadzora. Lesena železnica je idealno darilo tudi za družine, ki prisegajo na naravne izdelke.

Kvalitetni leseni vlakci
Leseni vlakci priznanih proizvajalcev

Novi leseni vlakci so namreč narejeni iz naravnega lesa, pobarvani pa samo z varnimi barvami. Otrok lahko lesen vlakec drži v rokah, ga poliže ali ugrizne in ne bo bilo nič posledic. Barva lesenih vlakcev je namreč narejena prav za igro otrok, tako, da ne pride do zastrupitev. 

Osnovni kompleti lesenih vlakcev za fantke

Osnovni komplet lesenih vlakov vsebuje leseno večdelno progo, ki jo lahko otrok sestavlja po lastnih željah. Ustvari lahko samo kratko progo, ki gre v en krog, ali pa doda posebna križišča, zavoje, tunele in postajališča.

Video: Leseni vlakci

Osnovni komplet  lesene železnice vsebuje tudi nekaj figuric ljudi, hiš in dreves, s katerimi se otrok igra. Dodan ima tudi vlak z nekaj vagonov.

Dodatni kompleti lesenih delov železnice

Dodatno lahko leseno železnico razširite tudi z dodajanjem viaduktov ali posebnih mostov pod katerimi pljujejo ladje. Dodate lahko tudi del s posebnim dvigalom, ki dvigne tovor z lesenega vlakca in ga prestavi na kup ob progi. Obstajajo tudi dino dvigalke, piratska ladja, gorski prelaz, dvigalke za gramoz in žerjavi. Otrok se tako z lesenim vlakcem zaposli tudi po več ur, saj sam ustvarja različne scenarije igre.

Preberite si še naslednji članek: Družabne igre povezujejo ljudi

Okrepite družinske in prijateljske vezi in se pozabavajte z družabnimi igrami, ki spodbudijo logično razmišljanje in izboljšajo koncentracijo.

Osnovni kompleti lesenih vlakcev za punčke

Osnovni komplet lesenih vlakcev in proge vsebuje leseno progo, rožnate hišice, rožnate mostove, posebne rožnate tunele, rožnate smerokaze in podobno. Celotna tematika lesene železnice za punčke je rožnata zabava. Tudi leseni vlakec ima posebne rožnate vagone, ki nosijo rožnat tovor. Dodatno lahko na sredino proge punčka postavi tudi pristajalno pisto za njen pravljični rožnat helikopter.

Dodatni kompleti lesenih delov železnice za punčke

Punčke lahko razširijo svojo leseno progo in dodajo tunele, dvigalke, leseno visoko zgradbo z zvonikom, gorski prelazi, garaže za lokomotive, mestne četrti, dodatni princeskin vlak, velika rožnata električna lokomotiva, mestni center z nakupovalnim središčem in podobno. Punčka se bo z lesenim vlakcem in dodatki zaposlila za veliko časa, saj bo vse posamezne figurice pripravila za različne dnevne situacije.

Članki iz iste kategorije: