Dostava in dobavni roki

DOBAVNI ROKI 

Vsa naročila, ki bodo oddana med tednom (od ponedeljka do petka) do 12. ure, bodo običajno poslana še isti dan oz. v največ 3 delovnih dneh. Končna dobava je odvisna od ponudnika kurirskih oz. poštnih storitev, običajno 1 do 2 delovna dneva po tistem, ko smo naročilo odposlali.
Za izdelke, ki niso na zalogi oziroma jih dobavljamo po naročilu, je dobavni rok predvidoma 10-14 delovnih dni, po prejetem in odobrenem naročilu. Kupec bo o roku dobave obveščen po elektronski pošti in/ali telefonu.Naročnik plača stroške dostave skupaj s plačilom naročenih izdelkov v spletni trgovini www.trg.si.Ob prejemu dostavljenega blaga prejmete originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na strani trg.si.

Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina.

Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže.
Naročnik naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.

Pridružujemo si pravico podaljšanega roka dostave, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili.
V primeru, da z naše strani niste prejeli nobenega obvestila o nakupu, in je od oddaje naročila preteklo že več kot 5 delovnih dni, nas prosimo o tem obvestite preko e-pošte info@trg.si, ali po telefonu +386 40 690 878.

DOSTAVA

Pošta Slovenije

Pošiljko pošiljkemo s pomočjo Pošte Slovenije.